Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Haersolteweg 17 216 in Dalfsen 7722 SE

Haersolteweg 17 216

7722 SE Dalfsen
Koopsom € 133.347,- v.o.n.

Omschrijving

Nieuwe recreatiechalets van 2023.

Aan de rand van het recreatiepark Buitenplaats Gerner te Dalfsen, tegen de bosrand aan, ligt deze mooie luxe recreatiewoning op eigen grond met een uitzicht naar het bos. In dit bos kunt u heerlijk wandelen.
Het park beslaat een oppervlakte van 14 hectare, direct grenzend aan een fraai beschermd natuurgebied. Op het terrein staan 96 vrijstaande...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2023 Woonoppervlakte 52 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Nieuwe recreatiechalets van 2023.

Aan de rand van het recreatiepark Buitenplaats Gerner te Dalfsen, tegen de bosrand aan, ligt deze mooie luxe recreatiewoning op eigen grond met een uitzicht naar het bos. In dit bos kunt u heerlijk wandelen.
Het park beslaat een oppervlakte van 14 hectare, direct grenzend aan een fraai beschermd natuurgebied. Op het terrein staan 96 vrijstaande bungalows, 43 vrijstaande chalets en 19 luxe glampingtenten. In 2020 is een groep accommodatie gerealiseerd.

Het chalet heeft een woonoppervlakte van 51,65 m2 en bieden plaats aan 6 personen. Een ruime woonkamer met schuifpui naar het terras en een moderne open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer met een apart toilet: aan niets zal het u ontbreken in uw eigen recreatiewoning.

Bij de bouw is aandacht besteed aan de natuurlijke uitstraling om volledig op te kunnen gaan in de omgeving. Vandaar dat aan de buitenzijde gekozen is voor ‘zaansgroen’ en ‘zomerwit’. Met luiken van ‘zaansgroen’ en ‘rood’. Zo past uw chalet in de prachtige omgeving van Buitenplaats Gerner.

Het chalet is geplaatst in een groene oase. Een natuurlijk en organisch vormgegeven terras, met toegangspad naar uw chalet. Gemaaid gras rondom en een terras met een natuurlijk kruidenmengsel aan de randen. De hagen groeien los uit tot struweel hagen. Hierdoor ontstaat er een rustig natuurlijk beeld voor de echte natuurbeleving. De natuurlijke struwelen en kruiden zullen vele insecten aantrekken welke zullen zorgen voor een heerlijke ambiance.

De inrichting is met zorg samengesteld en past bij de stijl van het chalet. De gebuikte materialen zijn met zorg geselecteerd. De inrichting is inclusief de gehele inventaris (woonkamer, keuken, slaapkamers), tuinmeubilair. De vloeren worden voorzien van hoogwaardig vinyl.

De keuken is uitgevoerd in de kleur Basalt Grijs: voorzien van een RVS 4-pits kookplaat met vonkontsteking en afzuigkap, inbouwkoelkast met vriesvak, combi oven-magnetron en een vaatwasser.

De badkamer is voorzien van douchecabine van 90 x 90 cm, badkamermeubel met twee laden, keramische wastafel en een spiegel met LED-verlichting. Wandpanelen zijn uitgevoerd in wit met zwart marmer.

Het aparte toilet kent dezelfde kleurstelling als de badkamer.

De slaapkamers hebben allen twee boxspringbedden (80 x 200) en een hang-legkast.

Wanneer u eigenaar wordt van dit chalet kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden voor het gebruik:

U verhuurt de woning. De verhuur gebeurt door het park: Vechtdal Parkbeheer. Deze organisatie behartigt de belangen van de eigenaren en probeert een zo goed mogelijke bezetting tegen zo goed mogelijke verhuurprijzen te creëren.
U kunt uiteraard zelf van de woning gebruik blijven maken. In de periodes dat u er niet bent, wordt de woning zo mogelijk verhuurd en ontvangt u huuropbrengsten. Wanneer u kiest voor deze mogelijkheid profiteert u tevens van btw-teruggave van de koopsom.

Bij verhuur moet de accommodatie minimaal 140 dagen per jaar ter beschikking worden gesteld voor verhuur, minimaal 6 weken in het hoogseizoen (gepubliceerde schoolvakanties), waaronder minimaal 4 weken in de zomer.

De verhuurprovisie voor het park is 25%. De verhurende eigenaar ontvangt 75% van de kale huurprijs. Indien de eigenaar zelf een huurder aandraagt is de verhuurprovisie 15% en ontvangt de eigenaar 85% van de kale huurprijs.

Of:
U kunt de woning gebruiken als tweede woning, zonder verhuur. U gebruikt de vakantiewoning uitsluitend zelf en verhuurt niet aan derden. U proviteertniet van de btw-teruggave van de koopsom.

Permanente bewoning is niet toegestaan op dit park.

download de brochure voor meer informatie en de bijkomende parkkosten.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 133.347,- vrij op naam Prijs per m² € 2.564,37 Specificatie BTW belast Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2023 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 52 m² Woonkameroppervlakte 25 m² Perceeloppervlakte 487 m² Inhoud 171 m³ Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafelmeubel, Inloopdouche Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Energieklasse C Energie einddatum 15-09-2033 Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas HR (Gas Combiketel uit 2023, eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik recreatiewoning Huidige bestemming recreatiewoning Kadastrale gegevens Gemeente Dalfsen Sectie Q Perceelnummer 1512 Index A16 Oppervlakte 487 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring