Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Haersolteweg 17 147 in Dalfsen 7722 SE

Haersolteweg 17 147

7722 SE Dalfsen
€ 132.500,- k.k.

Omschrijving

Bungalow 147 is een compleet ingerichte vakantiewoning, geschikt voor 4 tot 5 personen, en is deel van het recreatiepark Buitenplaats Gerner te Dalfsen in Overijssel.
Deze mooie lichte woning met de woonkamer op het zuiden en westen, is vrijstaand en staat op een ruime kavel. De recreatiewoning heeft een eigen parkeerplaats.

U komt de woning binnen in de hal met garderobe. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1990 Woonoppervlakte 54 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Bungalow 147 is een compleet ingerichte vakantiewoning, geschikt voor 4 tot 5 personen, en is deel van het recreatiepark Buitenplaats Gerner te Dalfsen in Overijssel.
Deze mooie lichte woning met de woonkamer op het zuiden en westen, is vrijstaand en staat op een ruime kavel. De recreatiewoning heeft een eigen parkeerplaats.

U komt de woning binnen in de hal met garderobe. De woonkamer is licht en heeft grote ramen op het zuiden en westen. Een fijne zithoek, een eethoek met grote tafel en vier stoelen, met aansluitend de open keuken.
De inrichting met overgordijnen, rolgordijnen, meubels, kleed e.d. horen bij de woning. De woning is tevens voorzien van draadloos internet middels glasvezel.
Slapen doet u in de gezellige 2-persoons bedstee op de begane grond, welke van de woonkamer is afgescheiden met houten deurtjes.
De badkamer voorzien is voorzien van een inloop-douche met glazen wand en heeft een dakraam voor daglicht en ventilatie.
De keuken is compleet ingericht en voorzien van apparatuur:
Combi-magnetron,
Keramische kookplaat met wasemkap,
Vaatwasser,
Koelkast

Naast de slaapgelegenheid op de begane grond in de bedstee, is er op de eerste verdieping een kamer met twee éénpersoons box-springbedden.
De woning wordt verwarmd middels elektrische verwarming.
Een huurboiler zorgt voor warm water. (collectief via VvE)

De woning wordt compleet met meubilair, inventaris en met de volledige keukeninrichting opgeleverd.

In de grote tuin staat een berging, geschikt voor het opbergen van fietsen en tuinmeubilair. Het tuinmeubilair en de fiets blijven achter.
Ook is er een buitenkraan plus slang en haspel.

Aan de zuid- en westzijde ligt een ruim terras met tuinstoelen, tafel en parasol. Hier kan is een schaduwdoek worden opgehangen. Deze blijft eveneens achter.
Buitenplaats Gerner biedt:
Het park beslaat een oppervlakte van 14 hectare, direct grenzend aan een fraai beschermd natuurgebied. Op het terrein staan 96 vrijstaande bungalows, 43 vrijstaande chalets en 19 luxe glampingtenten. In 2020 is een groepsaccommodatie gerealiseerd. Achter het park loopt u zo het Gerner bos in, voor een heerlijke wandeling.
Buitenplaats Gerner beschikt over een groot aantal faciliteiten voor wie daar gebruik van wil maken. Een fijne speeltuin met oa een groot springkussen voor de kinderen bij de ingang van het park, fietsverhuur en een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk in de omgeving. Vooraan bij het park is Restaurant Auberge ’t Asje. Er is een overdekt zwembad die gratis toegankelijk is voor gasten (onderdeel van Sportstudio Optiesport met fitness en squash).
En op 150 meter afstand bevindt zich het openlucht zwembad van Dalfsen. Hier op het sportpark zijn ook tennisbanen en padelbanen die gehuurd kunnen worden.

Deze vakantiewoning staat op een recreatiepark. Wanneer u de eigenaar wordt van deze bungalow kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden voor het gebruik.

Via Buitenplaats Gerner kan de woning worden verhuurd voor recreatief gebruik. Als eigenaar kunt u zelf reserveringen plaatsen. Ook is het mogelijk om de woning exclusief voor eigen gebruik te houden. Informeer naar de diverse mogelijkheden betreffende verhuur en eigen gebruik bij onze makelaar.
Mogelijkheid 1: U kunt de woning gebruiken als tweede woning, zonder verhuur. U gebruikt de vakantiewoning uitsluitend zelf en verhuurt niet aan derden.
Mogelijkheid 2: U verhuurt de woning. De verhuur gebeurt door Vechtdal Parkbeheer BV. Deze organisatie behartigt de belangen van de eigenaren en probeert een zo goed mogelijke bezetting tegen zo goed mogelijke verhuurprijzen te creëren. U kunt uiteraard zelf van de woning gebruik maken, maar in de periodes dat u er niet bent, wordt de woning zo mogelijk verhuurd en ontvangt u huuropbrengsten. Wanneer u kiest voor deze mogelijkheid profiteert u tevens van btw-teruggave.

De parkkosten inclusief, glasvezel, onderhoud tuin, verzekering e.d. en de VVE bijdragen zijn voor 2024:
Voor niet verhurende eigenaren: € 3775 per jaar incl BTW
Voor verhurende eigenaren: ca. € 4700,- per jaar incl btw (ca. € 4200,-- ex btw)

Voorschotten energie ca. € 2000 - € 2800 per jaar incl btw (afhankelijk van verbruik).

Permanente bewoning op het park is niet toegestaan.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 132.500,- kosten koper Prijs per m² € 2.453,70 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1990 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Bijzonderheden Gestoffeerd en gemeubileerd Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 54 m² Woonkameroppervlakte 24 m² Perceeloppervlakte 420 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 146 m³ Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Toilet, Wastafel, Douche Aantal woonlagen 2 woonlagen Voorzieningen Glasvezel kabel Energie Energieklasse E Energie einddatum 05-08-2030 Isolatie Dakisolatie, vloerisolatie en dubbel glas Verwarming Elektrische verwarming Warmwater Elektrische boiler huur Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik recreatiewoning Huidige bestemming recreatiewoning Kadastrale gegevens Gemeente Dalfsen Sectie Q Perceelnummer 1062 Index 47 Oppervlakte 420 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring