Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Haersolteweg 17 235 in Dalfsen 7722 SE

Haersolteweg 17 235

7722 SE Dalfsen
€ 139.900,- k.k.

Omschrijving

Aan de grote vijver op Buitenplaats Gerner ligt deze grote 6-persoons recreatiewoning. Dit chalet heeft de woonkamer op het zuiden gericht. De grote eikenbomen naast het chalet zorgen voor voldoende schaduw in de zomer.
Via de entree/gang in het midden zijn er slaapkamers links en rechts van de gang. De grote slaapkamer heeft ruimte voor een tweepersoonsbed en heeft een vaste kastenwand over...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2007 Woonoppervlakte 65 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Aan de grote vijver op Buitenplaats Gerner ligt deze grote 6-persoons recreatiewoning. Dit chalet heeft de woonkamer op het zuiden gericht. De grote eikenbomen naast het chalet zorgen voor voldoende schaduw in de zomer.
Via de entree/gang in het midden zijn er slaapkamers links en rechts van de gang. De grote slaapkamer heeft ruimte voor een tweepersoonsbed en heeft een vaste kastenwand over de volle breedte. Ook is er kastruimte aan de wand boven het bed. Aan de andere kant van de gang zijn twee kleinere slaapkamers, waarvan één met een vaste kastenwand.

Er is een apart toilet in de hal.
De badkamer is afgewerkt met een badkamermeubel, voorzien van dubbele wastafel en een halfronde douchecabine. Tevens is hier ruimte voor een wasmachine.

Fraai aan de bouw van dit chalet is dat de woonkamer over de gehele breedte van het chalet gesitueerd is. Vanuit de ruime en lichte woonkamer heeft u uitzicht op de vijver (zuiden).
De open keuken is voorzien van een nieuwe vaatwasser (2023), nieuwe inductiekookplaat (2020), combi oven/magnetron (2020), wasemkap en koelkast. Er zijn 2 extra groepen in de meterkast bij geplaatst.

Dit chalet wordt verwarmd middels een eigen centrale verwarming (gasgestookt) en beschikt over eigen gas-, water- en elektrameters (tussenmeters).
De vloer is een slijtvaste laminaat-vloer, met goede isolerende ondervloer gelegd in 2020.
Alle uitzetramen zijn voorzien van rolhorren.
Er is een eigen internetaansluiting middels glasvezel.

Deze woning zonder meubilair opgeleverd.

Bij het chalet is een eigen berging geplaatst. Deze is voorzien van elektra en een geïsoleerde vloer en buitenverlichting. De berging is geschikt voor het stallen van fietsen en terrasmeubilair.
Er liggen terrassen aan de oost-, zuid- en westzijde van het chalet.

Het perceel is ca. 358 m2 groot en betreft eigen grond, gelegen aan de vijver.

Buitenplaats Gerner biedt:
• Een overdekt zwembad, gratis toegankelijk voor onze gasten
• Diverse speeltuinen en een groot springkussen voor de kinderen
• Sportfaciliteiten: waaronder fitness en squash
• Restaurant Auberge ’t Asje, voor een avondje culinair genieten
• Fietsverhuur (o.a. fietsen en e-bikes)
• Gratis WiFi
Uitgebreid fiets- en wandelnetwerk in de omgeving

Deze vakantiewoning staat op een bungalowpark. Wanneer u de eigenaar wordt van dit chalet kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden voor het gebruik.

Mogelijkheid 1: U kunt de woning gebruiken als tweede woning, zonder verhuur. U gebruikt de vakantiewoning uitsluitend zelf en verhuurt niet aan derden.

Mogelijkheid 2: U verhuurt de woning. De verhuur gebeurt door Buitenplaats Gerner. Deze organisatie behartigt de belangen van de eigenaren en probeert en zo goed mogelijke bezetting tegen zo goed mogelijke verhuurprijzen te creëren. U kunt uiteraard zelf van de woning gebruik maken en in de periodes dat u er niet bent, wordt de woning zo mogelijk verhuurd en ontvangt u huuropbrengsten. Wanneer u kiest voor deze mogelijkheid profiteert u tevens van btw-teruggave.

Permanente bewoning is niet toegestaan.

Voor parkkosten en overige informatie: vraag de makelaar naar het meest recente overzicht.

Bezichtiging uitsluitend op afspraak.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 139.900,- kosten koper Prijs per m² € 2.152,31 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 2007 Bouwvorm Bestaande bouw Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 65 m² Woonkameroppervlakte 33 m² Perceeloppervlakte 358 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 206 m³ Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Wasmachineaansluiting, Wastafelmeubel, Dubbele wastafel Aantal woonlagen 1 woonlaag Voorzieningen Mechanische ventilatie, Glasvezel kabel Energie Energieklasse C Energie einddatum 20-02-2034 Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas HR combi (Gas Combiketel uit 2007, eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd hout Voorzieningen Voorzien van elektra Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Metaal Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik recreatiewoning Huidige bestemming recreatiewoning Kadastrale gegevens Gemeente dalfsen Sectie q Perceelnummer 1512 Index 35 Oppervlakte 358 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring