Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Haersolteweg 17 105 in Dalfsen 7722 SE

Haersolteweg 17 105

7722 SE Dalfsen
€ 175.000,- k.k.

Omschrijving

Compleet gemoderniseerde bungalow voor 4 – 5 personen op eigen grond.

Buitenplaats Gerner is een uniek recreatiepark, dat het gehele jaar door een grote aantrekkingskracht heeft op een ieder die de schoonheid en rust van de natuur zoekt. In alle seizoenen zijn de sfeervolle boschalets de ideale uitvalbasis voor het maken van wandelingen en fietstochten in de directe omgeving....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1990 Woonoppervlakte 62 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Compleet gemoderniseerde bungalow voor 4 – 5 personen op eigen grond.

Buitenplaats Gerner is een uniek recreatiepark, dat het gehele jaar door een grote aantrekkingskracht heeft op een ieder die de schoonheid en rust van de natuur zoekt. In alle seizoenen zijn de sfeervolle boschalets de ideale uitvalbasis voor het maken van wandelingen en fietstochten in de directe omgeving.
Buitenplaats Gerner beschikt over een groot aantal faciliteiten voor wie daar gebruik van wil maken, zoals restaurant Auberge ’t Asje, een overdekt zwembad, (onderdeel van Sportstudio Optisport met fitness en squashbanen). Het biedt een fijne speeltuin voor de kinderen bij de ingang van het park. Op 150 meter afstand bevindt zich het openlucht zwembad van Dalfsen. Meer informatie over deze faciliteiten vindt u op www.gerner.nl.

De huidige eigenaren hebben deze woning geheel verbouwd en gemoderniseerd met hardhouten deuren beneden, gestucte wanden in de kamer en eethoek, een Livin Flame pellet kachel met wifi (op afstand bedienbaar) en een geheel nieuw badkamer. De woning is zeer goed te verwarmen met pellet kachel.

De vakantiebungalow ligt op een mooie locatie op een hoek met ruime tuin en vlakbij de toegang naar het Gerner-bos.

U komt de woning binnen in de hal met garderobe en apart toilet. De woonkamer is licht en heeft grote ramen op het zuiden en westen. Een zithoek met een 2-persoonsbank en twee stoelen. Eethoek met 5 stoelen voorzien van een moderne aluminium stootrand aan de muren.
Keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-oven-magnetron, elektrische kookplaat en wasemkap. Ook het koffieapparaat (Dolce gusto) blijft achter zodat u ook kunt genieten van heerlijke koffie. Achter de keuken is een grote praktische inloopkast met wasmachine (blijft achter) en de (huur) boiler.

De vloer is voorzien van een pvc-vloer.
De televisie (50 inch en 1 jaar oud) en radio horen bij de inrichting. De woning is tevens voorzien van draadloos internet middels glasvezel.

Beneden is een knusse 2-persoons bedstee met nieuw matras, welke van de woonkamer is afgescheiden met houten deurtjes. Onder de bedstee is een afsluitbare bergruimte.

De badkamer is geheel vernieuwd met nieuw ligbad, inloopdouche met glazen douchewand en een modern badkamermeubel. Er is een dakraam in de badkamer voor daglicht en ventilatie.

Op de verdieping is een ruime overloop en een master bedroom met een 2-persoons bed. Op de overloop staat het 5e bed. De twee extra dakramen voorzien van vaste horren bieden zowel licht als ventilatiemogelijkheden.

De woning wordt verwarmd middels elektrische verwarming. De muren zijn recent (2022) na- geïsoleerd.
Een huurboiler zorgt voor warm water (collectief via VvE).

Op het terras staat een ovale tuintafel met 5 stoelen en een grote parasol met voet.

In de grote tuin staat een nieuwe berging geschikt voor het opbergen van fietsen en tuinmeubilair. Deze berging is voorzien van een elektra aansluiting.

Deze recreatiewoning is gebouwd in 1990. De woning wordt compleet met meubilair, inventaris en met de volledige keukeninrichting opgeleverd.

Op Gerner kunt u 365 dagen per jaar recreëren, maar permanente bewoning is niet toegestaan.

Kiest u de optie ‘eigen gebruik’ of kiest u de optie ‘verhuren’?
Wanneer u eigenaar wordt van deze recreatiewoning kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden voor het gebruik.
Mogelijkheid 1:
U kunt de woning gebruiken als tweede woning, zonder verhuur. U gebruikt de vakantiewoning uitsluitend zelf en verhuurt niet aan derden.
Mogelijkheid 2:
U verhuurt de woning. De verhuur gebeurt door het park: Vechtdal Parkbeheer. Deze organisatie behartigt de belangen van de eigenaren en probeert een zo goed mogelijke bezetting tegen zo goed mogelijke verhuurprijzen te creëren.
U kunt uiteraard zelf van de woning gebruik blijven maken. In de periodes dat u er niet bent, wordt de woning zo mogelijk verhuurd en ontvangt u huuropbrengsten. Wanneer u kiest voor deze mogelijkheid profiteert u tevens van btw-teruggave.

Bij verhuur moet de accommodatie minimaal 140 dagen per jaar ter beschikking worden gesteld voor verhuur, minimaal 6 weken in het hoogseizoen (gepubliceerde schoolvakanties), waaronder minimaal 4 weken in de zomer.
De verhuurprovisie voor het park is 25%. De verhurende eigenaar ontvangt 75% van de kale huurprijs. Indien de eigenaar zelf een huurder aandraagt is de verhuurprovisie 15% en ontvangt de eigenaar 85% van de kale huurprijs.

Parkkosten per maand incl btw:
€ 112 algemene bijdrage beheer
€ 100 bijdrage VVE inclusief glasvezel/TV en onderhoud tuin en park en verzekering
€ 41 huur boiler, vuilafvoer en zwembad
+ energiekosten: de voorschotbedragen worden via het park betaald.
De woning heeft eigen tussenmeters, zodat de energiekosten worden berekend over het eigen verbruik.
Verhurende eigenaren betalen een extra bijdrage van € 64,47ex btw per maand.
.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 175.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.822,58 Aanvaarding direct Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1990 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Bijzonderheden Gestoffeerd en gemeubileerd Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 62 m² Woonkameroppervlakte 24 m² Perceeloppervlakte 460 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 170 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Indeling Overige inpandige ruimte 3 m² Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 4 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafelmeubel, Inloopdouche, Ligbad Aantal woonlagen 2 woonlagen Voorzieningen Glasvezel kabel Energie Energieklasse E Energie einddatum 15-09-2033 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas Verwarming Elektrische verwarming Warmwater Elektrische boiler huur Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik recreatieowoning Huidige bestemming recreatiewoning Kadastrale gegevens Gemeente Dalfsen Sectie Q Perceelnummer 1062 Index 05 Oppervlakte 460 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring