Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Haersolteweg 17 253 in Dalfsen 7722 SE

Haersolteweg 17 253

7722 SE Dalfsen
Vraagprijs € 115.000,- k.k.

Omschrijving

Een woonkamer met zicht op het bos, eekhoorntjes en vogels. Op Buitenplaats Gerner is deze 4-persoons gelijkvloerse recreatiewoning te koop.

Via de voordeur komt u binnen in de woonkamer. Deze is gezellig ingericht met een comfortabele zithoek: twee stoelen en een bank, een eettafel met 4 stoelen, televisie en audioset (op glasvezel). De schuifdeur biedt toegang tot het terras....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2006 Woonoppervlakte 45 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Een woonkamer met zicht op het bos, eekhoorntjes en vogels. Op Buitenplaats Gerner is deze 4-persoons gelijkvloerse recreatiewoning te koop.

Via de voordeur komt u binnen in de woonkamer. Deze is gezellig ingericht met een comfortabele zithoek: twee stoelen en een bank, een eettafel met 4 stoelen, televisie en audioset (op glasvezel). De schuifdeur biedt toegang tot het terras.
De hoek-keuken is voorzien van inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi-oven magnetron.
De vakantiewoning is geschikt voor 4 personen: één slaapkamer met een tweepersoonsbed en kastenwand en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Deze kleine kamer is in gebruik als berging.
De grote slaapkamer is voorzien van een vaste airco, voor een koele slaapkamer in de zomer.
Naast de grote slaapkamer is de geheel vernieuwde badkamer (2022) met een douchecabine met regendouche, een badkamermeubel met wastafel en een toilet. Hier is ruimte voor het plaatsen van een wasmachine.

Dit chalet wordt verwarmd middels een eigen centrale verwarming.
(ketel Intergas Kombi Kompact HR22 uit 2006). Het chalet beschikt over tussenmeters voor gas, water en elektra en is aangesloten op glasvezel.
De complete inrichting (alle meubilair, keukeninventaris, bedden etc.) hoort bij het chalet en wordt mee aangeboden.
In de tuin bevindt zich een schuur/berging (2021). Deze is ideaal voor het stallen van fietsen en het opbergen van de tuinmeubels en tuingereedschap. In de schuur is elektriciteit aanwezig.

Het chalet is uitstekend onderhouden.
De recreatiewoning is voorzien van kunststof boeiboorden, kunststof goten en hemelwaterafvoeren.

Dit chalet heeft een ruime kavel eigen grond van ca. 352 m2. Dit is inclusief een stukje bos aan de zuidzijde van het chalet.

Deze vakantiewoning staat op een bungalowpark. Wanneer u de eigenaar wordt van dit chalet kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden voor het gebruik.

Mogelijkheid 1: U kunt de woning gebruiken als tweede woning, zonder verhuur. U gebruikt de vakantiewoning uitsluitend zelf en verhuurt niet aan derden.

Mogelijkheid 2: U verhuurt de woning. De verhuur gebeurt door Buitenplaats Gerner. Deze organisatie behartigt de belangen van de eigenaren en probeert en zo goed mogelijke bezetting tegen zo goed mogelijke verhuurprijzen te creëren. U kunt uiteraard zelf van de woning gebruik maken en in de periodes dat u er niet bent, wordt de woning zo mogelijk verhuurd en ontvangt u huuropbrengsten. Wanneer u kiest voor deze mogelijkheid profiteert u tevens van btw-teruggave.

Op Gerner kunt u 365 dagen per jaar recreëren, maar permanente bewoning is niet toegestaan.

Parkkosten per maand ex btw:
€ 101 algemene bijdrage beheer
€ 152 bijdrage VVE inclusief voorschot glasvezel/TV en onderhoud tuin en park en verzekering, cv onderhoud, reinigen chalet.
Voorschotten energie, vuilafvoer en zwembad:
ca: € 113 ex btw bij eigen gebruik
ca: € 213 ex btw bij verhuur

De energiekosten/ voorschotbedragen worden via het park betaald. De afrekening door het park wordt gedaan ahv de meterstand op de eigen tussenmeters.

Verhurende eigenaren betalen een extra bijdrage van € 48 ex btw per maand.

Voor parkkosten en overige informatie: vraag de makelaar naar het meest recente overzicht.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 115.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.555,56 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2006 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Recreatiewoning Ja Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 45 m² Woonkameroppervlakte 20 m² Perceeloppervlakte 352 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 150 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wasmachineaansluiting, Douche, Toilet, Wastafelmeubel Aantal woonlagen 1 woonlaag Voorzieningen Mechanische ventilatie, Airconditioning, Schuifpui, Glasvezel kabel Energie Energieklasse C Energie einddatum 15-09-2033 Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas Kombi Kompact HR22 (Gas Combiketel uit 2006, eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op afgesloten terrein Toelichting op centrale parkeerplaats Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Metaal Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik recreatiewoning Huidige bestemming recreatiewoning Kadastrale gegevens Gemeente Dalfsen Sectie Q Perceelnummer 1512 Index 53 Oppervlakte 352 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring