Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Haersolteweg 17 103 in Dalfsen 7722 SE

Haersolteweg 17 103

7722 SE Dalfsen
€ 165.000,- k.k.

Omschrijving

Grote bungalow voor 6 personen met slaapkamer beneden
- ruime kavel op eigen grond -

Buitenplaats Gerner is een uniek recreatiepark, dat het gehele jaar door een grote aantrekkingskracht heeft op een ieder die de schoonheid en rust van de natuur zoekt. In alle seizoenen zijn de sfeervolle recreatiewoningen de ideale uitvalbasis voor het maken van wandelingen en fietstochten in...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1990 Woonoppervlakte 72 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Grote bungalow voor 6 personen met slaapkamer beneden
- ruime kavel op eigen grond -

Buitenplaats Gerner is een uniek recreatiepark, dat het gehele jaar door een grote aantrekkingskracht heeft op een ieder die de schoonheid en rust van de natuur zoekt. In alle seizoenen zijn de sfeervolle recreatiewoningen de ideale uitvalbasis voor het maken van wandelingen en fietstochten in de directe omgeving.
Buitenplaats Gerner beschikt over een groot aantal faciliteiten voor wie daar gebruik van wil maken, zoals restaurant Auberge ’t Asje, een overdekt zwembad, (onderdeel van Sportstudio Optisport met fitness en squashbanen). Er is een fijne speeltuin voor de kinderen bij de ingang van het park. Op 150 meter afstand bevindt zich het openlucht zwembad van Dalfsen. Meer informatie over deze faciliteiten vindt u op www.gerner.nl.

De vakantiebungalow ligt op vooraan op het park in het midden van de eerste zijweg op een van de grotere kavels (eigen grond) van ca 30 meter lang en tussen de 15 en 23 meter breed, waarbij de tuin geheel aan de zuidzijde van de woning ligt.

Entree via de hal met garderobe en apart toilet. De woonkamer is licht en heeft grote ramen op het zuiden en westen met zicht op de tuin. De zithoek heeft een grote hoekbank, een draaistoel en een sfeervolle open haard. Via de openslaande tuindeuren komt u bij het terras. In een aparte nis staat de eethoek met twee banken.
De keuken is vernieuwd in november 2021 en is voorzien van een koelkast met vriesvak, vaatwasser (van 2021), combi-oven-magnetron, elektrische kookplaat en wasemkap en in de hoek een draai-carrousel voor pannen en ander keukengerei.

Dit type recreatiewoning heeft een slaapkamer op de begane grond. Hier staan twee box-spring bedden zodat deze als een dubbel bed en als twee enkele bedden gebruikt kan worden. De slaapkamer is voorzien van een kledingkast.
De woning is voorzien van draadloos internet middels glasvezel. Ook de televisie hoort bij de inventaris.

De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche en wastafel.
Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers met elk twee box-spring bedden. In beide slaapkamers is een extra dakraam geplaatst voor licht en ventilatie.
De woning wordt verwarmd middels moderne infrarood-panelen aan de wanden.
Een huurboiler zorgt voor warm water (collectief via VvE).

Op het terras staat een tuintafel met stoelen en een grote parasol met voet.
Een buitenberging in de hoek van de tuin is geschikt is voor het stallen van uw fietsen en het opbergen van tuinmeubilair. De woning is voorzien van een buitenkraan.
Deze recreatiewoning is gebouwd in 1990. De woning wordt compleet met meubilair, inventaris en met de volledige keukeninrichting opgeleverd.
Op Buitenplaats Gerner kunt u 365 dagen per jaar recreëren, maar permanente bewoning is niet toegestaan.
Kiest u de optie ‘eigen gebruik’ of kiest u de optie ‘verhuren’?
Wanneer u eigenaar wordt van deze recreatiewoning kunt u kiezen uit meerdere mogelijkheden voor het gebruik.

Mogelijkheid 1:
U kunt de woning gebruiken als tweede woning, zonder verhuur. U gebruikt de vakantiewoning uitsluitend zelf en verhuurt niet aan derden.

Mogelijkheid 2:
U verhuurt de woning. De verhuur gebeurt door het park: Vechtdal Parkbeheer. Deze organisatie behartigt de belangen van de eigenaren en probeert een zo goed mogelijke bezetting tegen zo goed mogelijke verhuurprijzen te creëren.
U kunt uiteraard zelf van de woning gebruik blijven maken. In de periodes dat u er niet bent, wordt de woning zo mogelijk verhuurd en ontvangt u huuropbrengsten. Wanneer u kiest voor deze mogelijkheid profiteert u tevens van btw-teruggave.
Bij verhuur moet de accommodatie minimaal 140 dagen per jaar ter beschikking worden gesteld voor verhuur, minimaal 6 weken in het hoogseizoen (gepubliceerde schoolvakanties), waaronder minimaal 4 weken in de zomer.
De verhuurprovisie voor het park is 25%. De verhurende eigenaar ontvangt 75% van de kale huurprijs. Indien de eigenaar zelf een huurder aandraagt is de verhuurprovisie 15% en ontvangt de eigenaar 85% van de kale huurprijs.

Parkkosten per maand incl btw:
€ 123 algemene bijdrage beheer
€ 140 bijdrage VVE inclusief glasvezel/TV en onderhoud tuin en park en verzekering
€ 41 Boilerhuur, vuilafvoer en zwembad
+ energiekosten: de voorschotbedragen worden via het park betaald.
De woning heeft eigen tussenmeters, zodat de energiekosten worden berekend over het eigen verbruik.

Verhurende eigenaren betalen een extra bijdrage van € 58 ex. btw per maand.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 165.000,- kosten koper Prijs per m² € 2.291,67 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1990 Bouwvorm Bestaande bouw Recreatiewoning Ja Bijzonderheden Gestoffeerd en gemeubileerd Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 72 m² Woonkameroppervlakte 30 m² Perceeloppervlakte 500 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 194 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 6 m² Indeling Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Ligbad, Wastafel, Inloopdouche Aantal woonlagen 2 woonlagen Voorzieningen Glasvezel kabel Energie Energieklasse F Energie einddatum 15-09-2033 Verwarming Elektrische verwarming Warmwater Elektrische boiler huur Buitenruimte Tuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik recreatiewoning Huidige bestemming recreatiewoning Kadastrale gegevens Gemeente Dalfsen Sectie Q Perceelnummer 1062 Index 03 Oppervlakte 500 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring